سامانه مودیان برای اشخاص حقیقی پلتفرمی است که می توانند از طریق آن برای انجام امور مالیاتی خود اقدام کنند. در ادامه به معرفی این سامانه می پردازیم.
سامانه مودیان برای اشخاص حقیقی، پلتفرمی است که این افراد میتوانند امور مربوط به مالیات خود را در آن انجام دهند. این سامانه از سال 1400 اجرایی شده و اکنون قابلیت ارسال اظهارنامه، صورتحساب الکترونیکی، درج اینتاکد، تشکیل پرونده مالیاتی، اظهارنامه ارزش افزوده و غیره را دارد. در ادامه این مطلب میخواهیم به صورت کامل راجع به این نوع پلتفرم صحبت کنیم و شما را با نحوه ثبت نام، قوانین و اطلاعیههای پیرامون آن آشنا سازیم.
سامانه مودیان مالیاتی برای اشخاص حقیقی
آیا تا به حال عبارت "سامانه مودیان برای اشخاص حقیقی" را شنیده اید؟ اگر کسبوکاری دارید و از طریق یک شغل درآمدزایی میکنید، لازم است در این سامانه ثبت نام نمایید. بنابر ماده 1 قانون مالیاتهای مستقیم، هر فرد ایرانی یا غیر ایرانی که در داخل کشور کسب درآمد میکند، موظف به پرداخت مالیات است. از سال 1398 به بعد، بستر الکترونیکی مالیات فراهم شده که مودیان میتوانند با ایجاد کارپوشه در آن، امور مالیاتی خود را به صورت آنلاین و بدون مراجعه به شعبات مالیاتی انجام دهند.
سامانه مودیان، سیستمی یکپارچه است که تنها راه ارتباط مستقیم مودی (مالیات دهنده) با سازمان امور مالیاتی در فضای مجازی میباشد. تمام امور مربوطه اعم از پرداخت مالیات، ایجاد صورتحساب، دریافت فیش تسویه مالیات کسبوکار، ارسال اظهارنامه، ثبت و تغییر اینتاکد شغلی و غیره، همگی در این سامانه قابل انجام میباشند.
پیش زمینه شکل گیری سامانه مودیان برای اشخاص حقیقی و حقوقی به قانون پایانههای فروشگاهی بازمیگردد که در سال 1398 (مهرماه)، در مجلس تصویب شد. اکنون پس از 5 سال، این سامانه به صورت کامل آماده ارائه سرویسهای مالیاتی بوده و مهمترین نقش را در صدور صورتحساب الکترونیکی و نیز ارسال اظهارنامه دارد.
بخشنامه سامانه مودیان اشخاص حقیقی
سامانه مودیان برای اشخاص حقیقی و حقوقی استفاده میشود. مودیان حقوقی میبایست از تاریخ 01/01/1402 به صورت کامل تکالیف خود را در این سامانه انجام دهند. در خصوص اشخاص حقیقی نیز این افراد میبایست تا 4 ماه پس از تشکیل کسبوکار خود، مراحل ایجاد پرونده مالیاتی را در سامانه مودیان بگذرانند. در صورت عدم توجه به این موضوع، 10% مالیات قطعی آن سال، جریمه در نظر گرفته میشود.
بخشنامههایی که برای سامانه مودیان و اشخاص حقیقی آورده شدهاند، همگی از طریق این لینک در دسترس کاربران میباشند.
فراخوان سامانه مودیان اشخاص حقیقی
سامانه مودیان برای اشخاص حقیقی از پلتفرمهای الکترونیکی مدرن است که سازمان امور مالیاتی میبایست به تدریج، تمام مودیان را در آن هدایت کرده و برای آنها کارپوشه ایجاد کند. مطابق با نامه شماره 88006/2 که در تاریخ 9 مرداد سال 1401 توسط وزیر اقتصاد وقت ارائه شده، مشمولین استفاده از سامانه مودیان و پایانههای فروشگاهی به شرح زیر هستند:
• فراخوان 1: این فراخوان مرتبط به پاییز سال 1401 بوده و از مودیان خاص مانند شرکتهای بورسی و دولتی موضوع قانون بودجه سال 1401 دعوت میکند تا به صورت داوطلبانه در سامانه مودیان ثبت نام کنند.
• فراخوان 2: این فراخوان مرتبط به زمستان سال 1401 بوده و به همه اشخاص حقوقی به جز شرکتهای ماده 16 قانون مالیات بر ارزش افزوده اشاره دارد. این مجموعهها میبایست از تاریخ 1 دی 1401، برای نصب و استفاده از پایانه فروشگاهی و سامانه مودیان اقدام کنند.
• فراخوان 3: کلیه اشخاص حقیقی که شامل فراخوان هشتگانه مالیات ارزش افزوده بودهاند، باید از 1 فروردین 1402 برای ثبت نام سامانه مودیان اقدام نمایند.
• فراخوان 4: کلیه اشخاص حقیقی گروه 1 و 2 (صاحبین کسبوکار) در این اطلاعیه فراخوان شدهاند. آنها باید به صورت الزامی از 1 تیرماه سال 1402 برای حضور در سامانه مودیان اقدام نمایند. این افراد مرتبط به ماده 95 ق.م.م هستند.
• فراخوان 5: تمامی اشخاص باقی مانده اعم از افراد حقیقی و حقوقی میبایست از تاریخ 1 دی ماه سال 1402 برای استفاده از سامانه مودیان اقدام کنند.
سامانه مودیان و اشخاص حقیقی
سامانه مودیان برای اشخاص حقیقی در هنگام ثبت نام، تعیین میکند که شما به عنوان یک فرد حقیقی یا حقوقی، کارپوشه را ایجاد میکنید. اگر فرد حقیقی هستید، باید با کد ملی (اتباع ایرانی) و کد فراگیر (اتباع خارجی) برای ثبت نام در این سامانه اقدام نمایید. برای شرکتها، شناسه ملی در هنگام ثبت نام اخذ میگردد. همچنین به یک شماره تلفن نیاز دارید که در هر بار ورود، کدی به آن ارسال میگردد.
اطلاعیه سامانه مودیان اشخاص حقیقی
اطلاعیههایی که سازمان امور مالیاتی برای اشخاص حقیقی ارائه میکند، در قالب یکسری بخشنامهها، فراخوانها و غیره هستند. همچنین شما میتوانید با دنبال کردن بلاگ سایت ما، کانالهای تلگرام و اینستاگرام، از جدیدترین تغییرات و اخباری که مرتبط به سامانه مودیان برای اشخاص حقیقی هستند استفاده کنید.
نکته: کلیه مودیان (اعم از اشخاص حقیقی و حقوقی) میتوانند با مراجعه به این لینک، اطلاعیههای منتشر شده از سازمان را مشاهده نمایند. به عنوان مثال اگر اشخاص حقیقی و حقوقی در مورد اظهارنامه پیش فرض دوره بهار ابهاماتی دارند، میتوانند با مراجعه به اطلاعیه منتشر شده در تاریخ 27 مرداد سال 1403، نکات مهم راجع به رفع ابهامات اظهارنامه را مطالعه کنند.
مشمولیت سامانه مودیان اشخاص حقیقی
در راستای افزایش شفافیت و الکترونیکی کردن امور مالیاتی، ثبت نام سامانه مودیان برای کلیه اشخاص حقیقی و حقوقی الزامی است. دلیل این موضوع را در آخرین مورد از فراخوانهای قسمت قبل مشاهده کردید که از تمام افراد باقی مانده، دعوت شده تا در این پلتفرم ثبت نام کنند. از سوی دیگر، فراهم شدن زیرساختها، قانون گذاری در چند سال اخیر و انجام تمام امور مالیاتی که تنها از طریق سامانه مودیان انجام میشوند، خود دلیلی بر این موضوع هستند.
نکته: از سال 1398، تلاش برای مدرن سازی نظام مالیاتی صورت گرفته و زیر ساختهای آن نیز در طول دهه گذشته فراهم شدهاند. از جمله مهمترین قوانین تصویب شده برای الکترونیکی شدن پروسه مالیات که در طول ده سال اخیر تصویب گشتهاند، میتوان گفت:
• قانون پایانه های فروشگاهی و سامانه مودیان.
• قانون تسهیل تکالیف مودیان.
• قانون مالیات بر ارزش افزوده مصوب سال 1400.
در ادامه با ما همراه باشید تا نکات ثبت نام سامانه مودیان برای اشخاص حقیقی را بیان کنیم.
ثبت نام سامانه مودیان اشخاص حقیقی
منظور از نظام مالیاتی یا سامانه مودیان، وب سایت my.tax.gov.ir میباشد. ثبت نام و تشکیل پرونده در این پلتفرم، نیازی به حضور در مراکز مالیاتی ندارد و تمام کارها تا رسیدن به مرحله 4 و دریافت کد رهگیری، به صورت آنلاین انجام میشوند.
نکته: بسیار مهم است که ثبت نام سامانه مودیان توسط یک فرد مجرب و با دانش کامل انجام شود. در غیر اینصورت ممکن است برخی اطلاعات به درستی وارد نشوند که سبب خواهند شد تا:
• به دلیل درج اطلاعات نادرست، جریمه شوید.
• به دلیل درج نادرست شغل و کد آن، مالیات اضافه برای شما محاسبه شود. در نقطه مقابل، اگر مقدار مالیات کمتر باشد، به دلیل پنهان کردن درآمدها و یا ارائه اطلاعات نادرست، جریمه خواهید شد.
• مشمول مالیات ارزش افزوده شده و نرخ عوارض 10%ای را از مشتریان خود اخذ میکنید. توجه نمایید که اخذ مالیات ارزش افزوده توسط مودیانی که واجد الشرایط نیستند، جریمه سنگینی (2 برابر مالیات و عوارض دریافتی) دارد.
حال با ما همراه باشید تا مراحل کلی ثبت نام سامانه مودیان برای اشخاص حقیقی را بیان کنیم.
مراحل ثبت نام سامانه مودیان اشخاص حقیقی
مراحل ثبت نام سامانه مودیان در 2 بخش قابل انجام است. قسمت اول تا رسیدن به مرحله 4ام و دریافت کد رهگیری مالیاتی صورت میگیرد. قسمت دوم برای کسانی است که کسبوکاری دارند و باید به جهت دریافت شناسه کالا، کد یکتای مالیاتی، کلیدها و غیره، این مراحل اضافه را انجام دهند.
در رابطه با بخش اول، 4 مرحله زیر را به جهت ثبت نام اولیه در سامانه مودیان برای اشخاص حقیقی طی کنید:
• پیش ثبت نام الکترونیکی:
در قدم اول، اطلاعات مرتبط به خود مودی در سامانه دریافت خواهند شد. این اطلاعات به صورت سیستمی بررسی شده و در انتها، یک نام کاربری و رمز عبور برای شما ارسال خواهد شد. معمولا مدت زمان انجام این مرحله کوتاه است. در صورتی که در همین ابتدا مشکلی ایجاد شود، لازم است به مراکز مالیاتی مراجعه کنید.
• ثبت نام الکترونیکی:
زمانی که کدها را به صورت پیامک دریافت کردید، حال برای ورود به کارپوشه خود اقدام نمایید. سپس اطلاعات مرتبط به فعالیت خودتان را درج کنید. این اطلاعات شامل مجوزها، آدرس محل فعالیت، اینتاکد و غیره میباشند. مهم است که اطلاعات درج شده در این قسمت توسط یک کارشناس مالیاتی صورت گیرد.
• راستی آزمایی اطلاعات:
در قدم بعدی، لازم است اطلاعاتی که وارد شدند توسط یک کارشناس در سامانه ارزیابی گردند.
• دریافت شناسه مالیاتی از سامانه مودیان برای اشخاص حقیقی:
در مرحله آخر با تایید نهایی اطلاعات توسط مودی، یک شناسه برای وی صادر میشود. این شناسه، کد رهگیری 10 رقمی شما است که قبل از ارائه کد اقتصادی به شما داده خواهد شد. شما میتوانید برای فعال کردن درگاههای پرداخت یا دستگاه کارتخوان، از این کد رهگیری استفاده نمایید. مثلا بانک با رسید ثبت نام سامانه مودیان که حاوی کد رهگیری مرحله 4 است، درخواست شما را بررسی میکند.
مهلت سامانه مودیان برای اشخاص حقیقی
اشخاص حقیقی میتوانند پس از آنکه نسبت به تاسیس کسبوکار خود اقدام کردند، ظرف مدت 4 ماه، برای تشکیل پرونده و ثبت نام در سامانه مودیان اقدام نمایند. همچنین بهتر است در مورد بازههای زمانی و مهلتهای در نظر گرفته شده نیز اطلاعاتی را داشته باشید:
• مهلت ارسال اظهارنامه اشخاص حقیقی، در خردادماه و تا پایان این ماه (در هر سال) است.
• مهلت ارسال اظهارنامه ارزش افزوده تا 15 روز پس از اتمام هر فصل است که میتوانید با مراجعه به سامانه مودیان و سامانه پرداخت ارزش افزوده، اظهارنامه را ارسال نمایید.
• مهلت صدور صورتحساب الکترونیکی برای فروشنده تا مدت 21 روز (3 هفته) میباشد. قبلا این مدت زمان 14 و 7 روز بود.
• مهلت تایید صورتحسابها در سامانه مودیان برای اشخاص حقیقی تا مدت 30 روز میباشد.
• مهلت پرداخت مالیات برای کسانی که اظهارنامه تبصره صد را ارسال میکنند، تا مدت تعیین شده (قسطی) خواهد بود. همچنین آنها میتوانند مالیات را به صورت یکجا نیز پرداخت نمایند.
• مهلت بررسی اظهارنامه (پس از ارسال) که باید توسط اداره امور مالیاتی صورت گیرد، تا 3 ماه خواهد بود.
اگر به عنوان یک فعال اقتصادی در این سامانه حضور دارید، لازم است نسبت به بازههای زمانی که در نظر گرفته شدهاند، آگاه باشید. شما میتوانید با مشاهده اطلاعیههای منتشر شده توسط سازمان امور مالیاتی، از این دورههای زمانی مطلع شوید.
الزام سامانه مودیان برای اشخاص حقیقی
الزام ثبت نام سامانه مودیان برای اشخاص حقیقی را میتوان به چند دلیل مهم اثبات کرد که عبارتند از:
• لزوم ارسال صورتحساب الکترونیکی.
• لزوم ارسال اظهارنامهها که باید از طریق سامانه مودیان انجام شود.
و دریافت کد رهگیری و مالیاتی از طریق سامانه مودیان که تنها با ثبت نام و طی کردن مراحل 4 گانه آن انجام میشود.
• الزام قانونی از طریق اطلاعیهها و قوانین تصویب شده در مجلس (قانون پایانههای فروشگاهی و سامانه مودیان).
• دریافت ابلاغیهها در کارپوشه مودیان.
با روی کار آمدن نظام مالیاتی جدید در دهه گذشته، همه اشخاص حقیقی که به عنوان مودی مالیاتی شناخته میشوند، باید در این سامانه ثبت نام کنند.
تکلیف سامانه مودیان برای اشخاص حقیقی
یکی از پرسشهای مهمی که مطرح میشود، آن است که با ثبت نام در سامانه مودیان برای اشخاص حقیقی چه تکالیفی ایجاد میشوند؟ در پاسخ به این پرسش میتوان به برخی موارد زیر اشاره نمود که عبارتند از:
• ارسال صورتحساب الکترونیکی:
یکی از کارکردهای اصلی سامانه مودیان، ارسال و درج صورتحسابها در این سیستم است که امکان محاسبه دقیق فروش شما را به سازمان میدهد. البته اشخاص حقیقی که فروش آنها زیر 18 میلیارد تومان است، (فعلا) الزامی به صدور این صورتحسابها ندارند. با این حال اگر اشخاص حقیقی این کار را کنند، معافیت معیشتی مالیاتی آنها به 144 میلیون تومان در سال 1403 افزایش مییابد.
• ارسال اظهارنامهها:
ارسال اظهارنامههای عملکرد و نیز ارزش افزوده، 2 تکلیف مهمی هستند که باید در سامانه مودیان برای اشخاص حقیقی در نظر گرفته شوند. اگرچه سامانه ارزش افزوده در فصلهای قبل جدا بوده، اما اکنون با ارائه اظهارنامههای پیش فرض، تمام این کارها در سامانه مودیان انجام میشوند.
• درج کامل و دقیق اطلاعات کسبوکار:
این تکلیف در همان قسمت ثبت نام سامانه مودیان برای اشخاص حقیقی انجام میشود. شما باید اطلاعات دقیق خود را به صورت کامل در این مرحله بارگذاری کنید.
• درج اینتاکد:
ثبت اینتاکد در همان مرحله قبل انجام میشود ولی بسیار مهم است. به همین خاطر آن را جداگانه ذکر کردهایم؛ چراکه تعیین کننده مقدار سود شما بوده و باید عدد دقیق و درستی برای آن انتخاب گردد. انتخاب مقدار صحیح میتواند تا حد بسیار زیادی، مالیات کسبوکار شما را کاهش دهد.
زمان اجرای سامانه مودیان برای اشخاص حقیقی
سازمان امور مالیاتی در 2 سال گذشته زمان بندیهایی را برای استفاده از سامانه مودیان در نظر گرفته است که آنها را در قسمت فراخوانها، بیان کردیم. آخرین فراخوانهایی که این سازمان به جهت استفاده از سامانه مودیان برای اشخاص حقیقی اعلام نموده، مربوط به ارسال صورتحسابهای الکترونیکی است. در این خصوص میتوان راجع به این اعلامیهها گفت:
• فروش بالای 18 میلیارد تومان تا پایان شهریورماه سال 1402: این افراد باید از ابتدای زمستان (دی ماه) سال 1402 برای ارسال صورتحساب اقدام کنند.
• فروش بالای 18 میلیارد تومان تا پایان آذر سال 1402: این افراد باید از ابتدای بهار (فروردین ماه) سال 1403 برای ارسال صورتحساب اقدام نمایند.
• فروش بالای 18 میلیارد تومان تا پایان اسفند سال 1402: مودیان مربوطه باید از ابتدای تابستان (تیرماه) سال 1403 برای ارسال صورتحساب اقدام کنند.
دریافت کلید خصوصی سامانه مودیان برای اشخاص حقیقی
یکسری کدها که به آنها کلیدهای عمومی و خصوصی میگوییم، در نظام مالیاتی جدید برای ارسال صورتحساب الکترونیکی تعریف شدهاند. این کلیدها در سامانه مودیان و نرم افزار مالیاتی شما قرار میگیرند تا عملیات رمزنگاری و دیکد کردن اطلاعات رد و بدل شده را انجام دهند. مهم است که برای ارسال صورتحساب توسط یک نرم افزار حسابداری یا از یک سامانه واسط، کلیدهای خصوصی و عمومی را دریافت کنید. هدف ایجاد چنین چیزی در سامانه مودیان، بیشتر برای جلوگیری از هک شدن و لو رفتن اطلاعات است.
برای دریافت کلید خصوصی میتوانید:
• هم از طریق نرم افزار واسط حسابداران برتر خودکار این کلیدها استفاده کنید و یا
• از وب سایت حسابداران برتر که خدمات ارسال صورتحساب را ارائه میکنند، کمک بگیرید.
کد اقتصادی اشخاص حقیقی در سامانه مودیان
در انتهای مراحل ثبت نام سامانه مودیان برای اشخاص حقیقی، یک کد رهگیری به شما داده میشود که 10 رقمی است. کد اقتصادی، یک شناسه 12 رقمی بوده و با شماره رهگیری متفاوت میباشد. کد اقتصادی پس از بررسی اطلاعات شما ارائه شده و در صورت نیاز، باید برای دریافت آن و تشکیل پرونده فیزیکی نیز به مراکز مالیاتی مراجعه کنید.
شناسه ملی اشخاص حقیقی در سامانه مودیان
شناسه ملی، یک کد 11 رقمی است و برای افراد حقیقی صادر نمیشود. این کد متعلق به شرکتها، اشخاص حقوقی و نیز موسسات دیگر میباشد.
نکته: پس از تغییرات ایجاد شده در 2 سال اخیر، شناسه ملی همان شماره اقتصادی شرکتها بوده و کد اقتصادی قدیم باطل شده است.
شماره اقتصادی اشخاص حقیقی در سامانه مودیان
شماره اقتصادی اشخاص حقیقی در سامانه مودیان یا مراکز مالیاتی به صورت آنلاین – حضوری صادر میشود. در این خصوص باید به 2 نکته توجه کنید:
• هر پرونده مالیاتی در سامانه مودیان برای اشخاص حقیقی و حقوقی، کد اقتصادی متفاوتی دارد؛ بنابراین هر فرد به ازای هر پرونده مالیاتی خود، کد اقتصادی جدیدی را دریافت میکند.
• مودیان میتوانند شمارههای اقتصادی خود را در قسمت پروندههای مالیاتی مشاهده نمایند.
ثبت نام در سامانه مودیان مالیاتی اشخاص حقیقی
در این مقاله، 4 مرحله اصلی و مقدماتی را برای ثبت نام در سامانه مودیان بیان کردیم. حال اگر به عنوان یک فعال اقتصادی کار میکنید و ملزم به صدور صورتحساب هستید، میبایست مراحل زیر را به ترتیب در سامانه مودیان انجام دهید:
• دریافت گواهی امضای الکترونیک:
با مراجعه به سایت GICA.IR، میتوانید به جهت درخواست صدور گواهی الکترونیکی (امضای دیجیتال، مهر سازمانی) اقدام نمایید. در انتها با ثبت نام در این سایت، باید کد رهگیری را دریافت و به دفاتر ثبت اسناد یا پیشخوان دولت مراجعه کنید. حال میتوانید برای دریافت توکن حاوی امضای الکترونیکی اقدام نمایید.
• دریافت کلید عمومی:
سپس میتوانید با استفاده از توکن دریافت شده، فایل کلید عمومی را از برنامه آن استخراج کنید.
نکته: به جای این کار میتوانید از نرم افزارهای تولید کننده فایل CSR توسط مجموعههای معتمد مالیاتی نیز استفاده نمایید.
• دریافت شناسه یکتای حافظه مالیاتی از سامانه مودیان برای اشخاص حقیقی:
حال به کارپوشه وارد شده و پرونده مالیاتی خود را انتخاب کنید. سپس از بخش شناسههای یکتا حافظه مالیاتی، با بارگذاری کلید عمومی و درج اطلاعات، شناسه یکتای خود را از سامانه مودیان دریافت نمایید.
نکته:
شناسه یکتای شما ترکیبی از حروف و اعداد است.
• دریافت شناسه کالا و خدمات:
این کار را از طریق وب سایت stuffid.tax.gov.ir یا با استفاده از افزونه کالا و خدمات حسابداران برتر انجام دهید.
حال میتوانید با استفاده از موارد بدست آمده و قرار دادن شناسه یکتای حافظه مالیاتی در نرم افزار صدور صورتحساب الکترونیکی، این نوع اسناد را صادر کنید.
دریافت کلیدهای سامانه مودیان اشخاص حقیقی
در مراحل تکمیل ثبت نام سامانه مودیان برای اشخاص حقیقی، جهت دریافت کد یکتای حافظه مالیاتی باید کلیدهای عمومی، خصوصی و فایل CSR را دریافت نمایید. سادهترین راهی که میتوانید برای دریافت کلیدهای سامانه مودیان اقدام کنید، استفاده از نرم افزار واسط حسابداران برتر است.
آموزش ثبت نام در سامانه مودیان اشخاص حقیقی
در این مقاله به صورت اجمالی مراحل ثبت نام سامانه مودیان برای اشخاص حقیقی را بیان کردیم. توصیه ما این است که مراحل ثبت نام و ایجاد کارپوشه در این سامانه را به کمک یک متخصص و مشاور مالیاتی انجام دهید. در صورت تمایل کارشناسان حسابداران برتر آماده ارائه این خدمات هستند.شما کاربران میتوانید برای کسب اطلاعات بیشتر راجع به موضوعات مختلف مالیات، به بخش بلاگ سایت حسابداران برتر مراجعه کنید.
در پایان توجه شمارا به نحوه ارسال صورتحساب از نرم افزار حسابداران برتر به سامانه مودیان جلب مینمایم:
مقالات پیشنهادی مرتبط
نرم افزار ارسال صورتحساب به سامانه مودیان+فیلم آموزشی
تعریف کد کالا در سامانه مودیان+فیلم آموزشی
نرم افزار سامانه مودیان صرافی ها+فیلم آموزشی
مهلت ارسال اظهارنامه ارزش افزوده تابستان ۱۴۰۳ تمدید شد
ارسال فاکتور صادرات در سامانه مودیان و صدور صورتحساب
مهلت جدید ارسال صورتحساب الکترونیکی به سامانه مودیان طبق آخرین تغییرات
همه چیز درباره سامانه مودیان و نرم افزار واسط+فیلم و pdf
عدم واکنش در سامانه مودیان و رفع عدم واکنش+فیلم آموزشی
قانون تسهیل سامانه مودیان + فیلم آموزشی
مهلت ارسال فاکتور در سامانه مودیان + فیلم آموزشی
معاملات فصلی چیست+ ماده169 معاملات فصلی
صورتحساب ارجاعي در سامانه موديان چيست؟
انواع واکنش به صورتحساب در سامانه مودیان کدامند؟
نرم افزار سامانه مودیان طلا -حسابداران برتر
نحوه ثبت قراردادهای پیمانکاری در سامانه مودیان و ارسال صورت وضعیت
نحوه دریافت شناسه طلا برای سامانه مودیان + فیلم آموزشی
اتصال کارتخوان به سامانه مودیان
دریافت شناسه اختصاصی کالا و خدمات در سامانه مودیان ،جامع تجارت و gica