نرم افزار سامانه مودیان صرافی ها، یک نرم افزار کاربردی و ایده آل است که به عنوان واسط عمل می کند و ارتباط بین شرکت ها و سامانه مودیان سازمان امور مالیاتی را برقرار می نماید. در این مقاله قصد داریم تا ابتدا سامانه مودیان صرافی ها را مورد بررسی قرار دهیم و سپس، بهترین نرم افزار واسط برای استفاده از این سامانه را به شما معرفی کنیم. اگر شما هم علاقه دارید تا با سامانه فوق و نرم افزار های واسط آن، بیشتر آشنا شوید، تا پایان با ما همراه باشید.
سامانه مودیان صرافی ها
اکثر صاحبان کسب و کار هایی که در ایران، مشغول به فعالیت و کسب درآمد هستند، باید بر اساس میزان درآمد خود، مبلغی را به عنوان مالیات، به حساب سازمان امور مالیاتی واریز کنند. مدیران صرافی ها نیز از این قانون مستثنی نمی باشند. در گذشته، پرداخت مالیات به صورت حضوری انجام می شد و صاحبان کسب و کارهای مختلف، مجبور بودند تا به منظور واریز مالیات به حساب سازمان امور مالیاتی، به بانک مراجعه کنند. این روش پرداخت مالیات، مشکلات بسیاری را برای مودیان (مشمولین مالیاتی) به وجود می آورد و همچنین، محاسبه میزان دقیق مالیات را برای سازمان امور مالیاتی نیز دشوار می کرد.
به همین دلیل، سازمان امور مالیاتی تصمیم گرفت تا با توسعه یک بستر آنلاين، مشکلات و چالش های فوق را به صورت کامل برطرف کند. این بستر آنلاين، سامانه مودیان مالیاتی نام دارد و تا به امروز نیز به فعالیت خود ادامه داده است.
بررسی بیشتر سامانه مودیان مالیاتی برای صرافی ها
با استفاده از سامانه مودیان مالیاتی، تمامی مشمولین مالیاتی می توانند به صورت آنلاين، تمامی امور مالیاتی خود را به راحتی انجام دهند و مبلغ مالیات تعیین شده را با استفاده از کارت های بانکی پرداخت نمایند.
مدیران صرافی ها نیز قادر هستند تا با ثبت نام و وارد شدن به این سامانه، فرآیند های مالیاتی را به انجام رسانند. این افراد باید تمامی معاملات خود را در فاکتور های رسمی ثبت کنند و سپس این فاکتور ها را در سامانه مودیان مالیاتی آپلود نمایند. کارشناسان سامانه فوق، پس از بررسی فاکتور ها، میزان مالیات هر کدام از آنها را به صورت دقیق مشخص می نمایند. پس از مشخص شدن مالیات نیز مدیران صرافی ها می توانند مبلغ آن را به صورت اینترنتی پرداخت کنند.
البته این نکته را در نظر داشته باشید که در فاکتور های رسمی صرافی ها، باید یک کد منحصر به فرد تحت عنوان شناسه کالا و خدمات نیز ثبت گردد. این کد، به هر خدمت و یا هر کالای مورد معامله تخصیص داده می شود و از طریق سامانه جامع تجارت ایران، قابل دریافت است. اگر مدیران صرافی ها نسبت به اخذ شناسه کالا و خدمات و درج آن در فاکتور های خود، اقدام نکنند، کارشناسان سامانه مودیان، این فاکتور ها را نامعتبر تشخيص می دهند و فرآیند پرداخت مالیات با مشکل مواجه می شود. عدم پرداخت مالیات در موعد مقرر نیز می تواند جریمه های مالیاتی مختلفی را برای صاحبان مشاغل به همراه داشته باشد.
نرم افزار واسط سامانه مودیان صرافی ها
در این بخش از مقاله قصد داریم تا اطلاعاتی جامع را در مورد نرم افزار سامانه مودیان صرافی ها، به شما ارائه دهیم. همانگونه که در پاراگراف های قبل نیز بیان کردیم، مدیران صرافی ها باید تمامی فاکتور های رسمی خود را در سامانه مودیان مالیاتی ثبت کنند تا مالیات آنها مشخص گردد. فرآیند های تهیه فاکتور رسمی مورد قبول سامانه مودیان مالیاتی و ثبت آن در این سامانه، ممکن است برای برخی از افراد مشکل باشد. اگر این افراد، فرآیند های فوق را به اشتباه انجام دهند، کارشناسان سامانه مودیان، مالیاتی را برای فاکتور های صرافی تعیین نمی کنند و این عامل سبب می شود تا مدیران صرافی ها به عنوان متخلف مالیاتی شناخته شوند.
به همین دلیل، بسیاری از مسئولان صرافی ها به منظور شناخته نشدن به عنوان متخلف مالیاتی، از نرم افزار سامانه مودیان صرافی ها استفاده می کنند. این نرم افزار، فرآیند های طراحی فاکتورهای رسمی و ارسال آنها به سامانه مودیان را تسهیل می نماید.
نحوه استفاده ازنرم افزار واسط سامانه مودیان
تنها اقدامی که یک مدیر صرافی در نرم افزار سامانه مودیان صرافی ها باید انجام دهد، وارد کردنِ اطلاعات مربوط به معامله است. این نرم افزار به صورت خودکار، یک فاکتور رسمی را صادر خواهد کرد. پس از صادر شدنِ فاکتور، مدیر صرافی می تواند تنها با یک کلیک در نرم افزار فوق، فاکتور را به سامانه مودیان ارسال نماید. البته به منظور امکان پذیر شدنِ ارسال مستقیم فاکتور، مدیر صرافی باید قبل از ارسال، فرآیند اتصال نرم افزار سامانه مودیان صرافی ها به سامانه مودیان مالیاتی را انجام دهد.
نکته ای دیگر اینکه، تمامی فاکتور های رسمی به شناسه منحصر به فرد کالا و خدمات نیاز دارند. این شناسه، قبل از تولید فاکتور، باید در نرم افزار سامانه مودیان صرافی ها ثبت گردد.
به همین دلیل، شما به عنوان مدیر یک صرافی، قبل از اینکه معامله ای را در نرم افزار سامانه مودیان صرافی ها ثبت کنید، باید نسبت به دریافت شناسه منحصر به فرد کالا و خدمات آن معامله، از سامانه جامع تجارت ایران، اقدام نمایید. در نرم افزار فوق، فیلد های خاصی جهت ثبت شناسه کالا و خدمات، تعبیه شده است.
نکته آخر اینکه، در فرآیند صدور فاکتور رسمی در نرم افزار سامانه مودیان صرافی ها، به اطلاعاتی مانند کلید عمومی و کلید اختصاصی نیز نیاز است. این کلید ها از طریق سامانه GICA یا مرکز صدور گواهی الکترونیکی میانی عام، قابل دریافت هستند.
نرم افزار واسط سامانه مودیان حسابداران برتر
در ایران مراکز بسیاری نرم افزار سامانه مودیان صرافی ها را طراحی می کنند. مطمئنا شما به عنوان مدیر یک صرافی نمی توانید به تمامی نرم افزار های فوق اعتماد کنید. برخی از نرم افزار های نامعتبر، در فرآیند طراحی و ارسال فاکتور های رسمی، با خطا مواجه می شوند و این اتفاق می تواند جریمه های مالیاتی سنگینی را برای تان به همراه داشته باشد. بنابراین، حتما از نرم افزار سامانه مودیان معتبری استفاده نمایید.
یکی از بهترین نرم افزار های واسط سامانه مودیان صرافی ها، توسط آموزشگاه حسابداران برتر طراحی شده است. این نرم افزار دقت بالایی دارد و فرآیند ارسال فاکتور به سامانه مودیان را در مدت زمانی بسیار کوتاه انجام می دهد.
سخن پایانی
در این مقاله، مبحثِ معرفی نرم افزار سامانه مودیان صرافی ها را به صورت جامع مورد بررسی قرار دادیم. این نرم افزار می تواند فاکتور های رسمی را طراحی و به سامانه مودیان ارسال کند.
مقالات پیشنهادی مرتبط: